کبک پلو

 


مواد لازم :

برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوشت كبك  ۳ عدد
پوست نارنج  ۳ فنجان
زيره  ۲ قاشق سوپخوري
زعفران  ۱ قاشق مرباخوري
روغن  ۲۰۰ گرم

طرز تهيه :

اين پلو در گذشته که کبک فراوانتر بود از پلو هاي متداول بود ولي امروزه بعلت عدم دسترسي به کبک کمتر تهيه ميشود ولي چون پلوي بسيار مطبوعي است طرز تهيه آن ارائه مي گردد تا اگر روزي روزگاري کبکي به طور شما خورد از طبخ آن لذت ببريد .
برنج را خيس کرده و کبک را خشک پر ميکنيم ( يعني پرهاي آنرا بدون آنکه در آبجوش بزنيم ميکشيم ) مو هاي ريز آنرا ميسوزانيم و به دقت ميشوئيم با ۲ تا ۳ ليوان آب و کمي نمک و يکي دو عدد پياز خرد کرده ميگذاريم بپزد بايد بعد از پختن در حدود يک ليوان آب بيشتر نداشته باشد بعد آنرا قطعه قطعه کرده استخوانهاي درشت آنرا ميگريم خلال تلخي گرفته را با يک ليوان شکر و يک ليوان آب چند جوش ميدهيم تا مغز خلال شيرين شود بعد آنرا از شربت خارج مينمائيم زعفران را در کمي آب جوش حل مينمائيم زيره را هم تميز کرده بعد برنج را آبکش ميکنيم ، مانند چلوي ساده و خلال و زيره را روي برنج ميگذاريم نصف زعفران را با ۳ تا ۴ قاشق روغن مخلوط با آب کبک ميکنيم وقتي عرق برنج را گرفتيم روي برنج ميدهيم و پلو را در فر يا روي آتش دم ميکنيم در صورت طبخ در فر حرارت ۳۵۰ درجه بمدت يکساعت تا يکساعت و نيم است موقع کشيدن پلو دو کفگير از برنج را بقيه زعفران مخلوط کرده قطعات کبک را خارج مينمائيم پلو را در ديگ مخلوط ميکنيم و در ديس ميکشيم و قطعات کبک را روي آن قرار ميدهيم با برنج زعفراني روي آنرا ميپوشانيم و بعد کمي روغن داغ کرده روي ديس ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي ۶ تا ۸ نفر کافيست.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>