کباب بوقلمون

مواد لازم : گوشت سینه یا فیله بوقلمون نیم کیلو

آبلیموی تازه یک چهارم فنجان

روغن زیتون یک چهارم فنجان

نمک ، فلفل و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه : گوشت بوقلمون را تکه تکه کرده سپس روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، آبلیمو و کمی زعفران آب گرفته را مخلوط کرده و تکه های بوقلمون را به مدت ۳ ساعت در این مایه قرار دهید . سپس آنها را به سیخ کشیده کمی روغن زیتون به آنها بمالید و با حرارت متوسط همه قسمت های آن را کباب نمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>