خواص درمانی گوشت و تخم بلدرچین!

DSC00565


خواص درمانی گوشت و تخم بلدرچین!


۱- سرشار از امگا۳
۲- غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
۳- توصیه شده برای دوران بارداری – سنین رشد
۴- تنظیم سیکل خواب / افزایش مقاومت بدن
۵- عاری از کلسترول مضر / مناسب برای شیر خواران
۶- تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی
۷- استحکام عضلات و استخوان ها
۸- افزایش تمایلات جنسی
۹- دفع مواد رادیو اکتیو و سرطان زا
۱۰- در کشور ژاپن به عنوان بخشی از صبحانه کودکان نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
۱۱- بدلیل حجم کم تخم بلدرچین و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ ، برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز نیز توصیه میشود.