بلدرچین با نان پنیری

مواد لازم:

بلدرچین پاک کرده: ۴ عدد

کره: ۲ گردو

پنیر سفت رنده شده: یک پیمانه (معادل یک ششم لیتر)

آرد الک کرده: دو پیمانه

نمک و فلفل

طریقه طبخ: بلدرچین پاک کرده، شسته و خشک را شقه کرده و اندکی نمک و فلفل بپاشید و پانزده دقیقه بخوابانید. چهار پیمانه آب با نمک و فلفل در دیگ روی آتش ملایم به جوش بیاورید. آرد را در آب جوش بریزید و با کاردک هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. پانزده دقیقه بپزید و هم بزنید.

پنیر را با یک گردو کره روی خمیر بریزید و هم بزنید، سپس خمیر را روی تخته، نازک پهن کنید. خنک که شد، به شکل چهار گوش ببرید. بلدرچین ها را در مقداری کره، ۱۵ دقیقه سرخ کنید، سپس در تابه را ببندید و ۵ دقیقه روس آتش کم بپزید.

خمیر های بریده را در تابه دیگری با کمی روغن سرخ کنید و در دیس بگذارید. بلدرچین را در دیس کنار نان سرخ کرده بگذارید، آب و روغنی را که در تاوه مانده است روی آن بریزید.

برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>